lauantai 5. syyskuuta 2015

Ei sisäänkäyntiä!

"Miten niin ei sisäänkäyntiä? Mikä juttu tämä nyt muka on?"

Mä vähän askartelin tossa "ruokintahuoneen" puolella, josta kanoilla on yksi sisäänkäynti kanalan puolelle. Ulkoaitauksenkin ovi oli auki, mutta tottakai juuri tismalleen silloin pitäisi päästä kulkemaan ovesta sisälle. Meillä on kaksi sisäänkäyntiä kanoilla avoinna päivisin, koska orppiköntykset eivät ole oppineet ikkunasta kulkemaan. Kaikki osaavat illalla mennä orrelle. Kukko kiipeää ylimmälle, mutta ei silti suostu tulemaan ikkunasta ulos. Pakko se on se ovi avata, jotta herrasväki pääsee pihamaalle.


Mitäs mä sitten askartelin? En mä askarrellut, mä siivosin. Siirsin tuon jumalattoman romuläjän sivuun, jotta sain kasattua vihdoin tuon hyllyn. Oikeastaan ei ollut "vihdoin kasattua" vaan "vihdoinkin ostettu", koska tuo kannettiin autosta ja mä vetäisin paketin samantien auki ja ryhdyin kokoamaan. Mahtava saada vihdoin kaikki ruokintajutut ja muut hyllyyn. Nuo pari laatikkoa alemmassa kuvassa on vielä tyhjiä ja niihin haetaan täytteet saunamökistä, jossa vielä pari kulahtanutta työkalupakkia pursuaa pientä sälää. Remonttitarvikkeitakin vielä pitkinpoikin. Roskasäkit poltetaan syksyn aikana ja vielä järjestelläänkin näitä. Voi olla, että pari laatikkoa tarvitaan lisää kaikille työkaluille. Sitä myöden varmaan toinen hyllykin viereiselle seinälle. :D Hah, katsotaan miten tämä tavaramäärä tästä paisuu. Ylemmässä kuvassa odottamisesta närkästynyt musta orppirouva suuntaa päättäväisesti kohti makuuhuonetta.

Heti uteliaat katsomassa, että mitä täällä on tapahtunut. Siihen kulkuväylälle on kamalan kiva jäädä sontimaan...Kuvassa on viisi paistia. Meidän keväiset tiput on jo NÄIN suuria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti