sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Iso-Masa

Kuvan laatu ei nyt päätä huimaa, mutta siinä on Masa. Iso-Masa.


Höyhenet on tuollaiset hienosti hopeankiiltävät. Se on kans orpington. Masan entiset kaverit ovatkin samassa kuvassa. Muistin myös kysyä nimet, niin lähimpänä masaa on Martta ja lähempänä kameraa on Olga. Ehkä. Ilmeisesti. Kokoero ei oo kauheen iso, mutta isompi on siis Martta. Isompi on tosi utelias ja tulee ihan viereen katselemaan. Se laulaa sellaista korkeaa pitkää uuuuu-uuuuu. Muutenkin nuo kaksi ovat tosi puheliaita ja se korostuu nyt vielä enemmän Masan saapumisen jälkeen. Masakin juttelee.

Jokseenkin melkein kaikki näkyvillä. Otin ikkunasta kuvan, kun toi kännykänkamera ei parhaudellaan häikäise. Kotiruokakippojen kaataminen ja siirtely kuuluu näiden lempiharrastuksiin. Keltaisissa on toisessa kauraa ja toisessa munitusrehua. Vasemmalla reunalla on vielä toiset samanlaiset. Tässä alla munintakopit.

Orrella uusi splash, uusi buff. Alaorrella Claudia. Takaseinästä eteenpäin lueteltuna Tiuhti, Pulu, Kyyhky, Masa, Buffy, Muska, Olga ja alhaalla näkyy osa toisesta uudesta splashista. Kaks pikkutirppaa, Martta ja Hanna ei oo kuvassa.

Voi olla, että nyt jää jo ikkuna avaamatta, alkaa olemaan niin kylmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti