perjantai 28. maaliskuuta 2014

Eräänlainen mud-cake

Ohje, jonka takia päätin tätäkin blogia ryhtyä kirjoittamaan on herkku. Todellinen herkku. Mun reseptivihkonen on vähän niinjanäin täynnä sitäsuntätä. Jotain osviittaa voi antaa kansi, jossa lukee Aidan köksä 9A. Siitä on kuitenkin about 15 vuotta. Käsin kirjoittaminen ja niiden irtolappujen säästeleminen tuon kyseisen muinaisjäännöksen välissä on hankalaa.

Halusin siis tämänkin reseptin itselleni talteen, mutta en sen pituudesta huolimatta jaksanut raapustaa sitä käsin mihinkään vihkon kulmaan.

Näin se syntyy:
375 g purnukka maapähkinävoita (itse käytin halvinta mahdollista suklaalevitettä)
2 kananmunaa
100 g puolikarkeaa vehnäjauhoa
(1rkl kookoshiutaleita, namskis!)
20 cm kakkuvuoka

-sekoita aineet yhteen kunnes seos on tasainen
-kaada taikina vuokaan ja tasoita se

180 astetta / 18min

Lautaselle kuumana vanilijajäätelön kanssa.

Tai kuten minä. Vähän pitää näpertää koristeita kuitenkin. Eli jäähdyttää ja kuorruttaa vaikkapa mansikanmakuisella tomusokeriseoksella (puoliksi sitruunamehuun tehtynä) ja sen kaveriksi sokerimassakoristeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti