lauantai 22. elokuuta 2015

Ravintolapäivä 2

Sunnuntaina 16.8. vietettiin jällen ravintolapäivää. Väkeä kävi aavistuksen vähemmän kun keväällä, mutta olin saanut alennusta talovuokrasta ja olin ymmärtänyt nostaa kakkupalan hintaa kahdesta eurosta kolmeen. Jäätiin tasoihin jälleen. Koko lauantaipäivän olin siellä talolla kreemittämässä, kuorruttamassa ja paistamassa kaikkia. Kaikenkaikkiaan ravintolapäivän ruokiin meni ehkä noin 40 munaa. (Saatiin tämäkin teksti linkittymään jotenkin kanoihin!)

Tuumasin joskus illalla miehelle, että oon tosi tyytyväinen kakkuihin, niistä tuli hienoja. On tainnut nousta kusi päähän, kun en oo kerenny koko päivänä vessassa käymään.

Kuvissa tarkennus on vähän huono. Otettiin järkkärikamera mukaan, mutta se lyhyempi putki jäi kotiin. Hiukka hankala kuvata kakkuja noin kuuden metrin päästä, kun valo on vähän huono ja käsi tutisee... Kännykällä kuvatut taas on... noh, kännkylällä kuvattuja.

Kinuski-mustaherukka

Mustikka.
Ekaa kertaa koitin kermavaahtopäällysteistä kakkua. Täytyy näköjään treenata lisää. Katoin monta videota, että kuis se käy, mutta tiesin jo etukäteen, että eihän siitä mitään tule.

Sitruuna-salmiakki

Tutti-frutti
Banaanisiivuja yhdessä välissä, persikkasiivuja toisessa, mangopiltillä ja sitruunamehulla kostutettu, appelsiinimousset välissä ja sokerimassan alla mansikanmakuinen voi-sokerikreemi.

Sitten samaan syssyyn tuli tehtyä kummitädille 80v juhlakakku. Suklaa-vadelma sisuksella. Timantit olivat nallekarkin tapaisia pehmeitä ja syötäviä. Ruusut on sokerimassaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti