tiistai 19. toukokuuta 2015

Haudontakoneesta kuoriutui!

Haudontakoneeseen laitettiin siis 36 munaa. Ne 6 vanhaa hämäläistä munaa ei lähteneet kehittymään, joten ne osattiin ottaa pois jo aiemmin. Niissä hy-line munissa oli niin tumma kuori, ettei me nähty niitä läpivalaista kunnolla, joten jätettiin kaikki sinne. Ettei sitten arvata väärin ja menetetä tipua siitä hyvästä.

Sunnuntaina oli parissa munassa reikä. Maanantaina aamulla oli pari munaa lisää, missä oli reikä ja säröjä. Tuskallisen hidasta ja mä jo kuvittelin, ettei ne sieltä tule vaan on kuolleet kuoreensa. Lähdin toisen lapsen kanssa neuvolaan ja mies soitti sitten kun olin takaisin ajelemassa, että kaksi tipua on jo kuoriutunut! Illan aikana putkahti niin monta, että illan luku oli jo 12 tai 14, vähän miten laski, kun ne liikkui siellä niin vimmatusti ja sinne koneeseen näkee sisälle tosi huonosti.

Tänään aamulla otin koneen pois päältä ja siirsin tiput häkkiin, niin kokonaisluku on 15 pientä tirppaa! Ai luoja, kun ovat sieviä.

Punainen lämpölamppu ei nyt yhtään auta tätä ikuista valokuvausongelmaa, joten... keksinpäs keinon saada puhelimella kuvia, jotka on jotain muuta kun pelkkää punaista (ja jostain syystö myös sinistä). SEEPIA-asetukset. Cool!

Tumma tipu ja vaalea tipu.
(Jätetään huomiotta mikron äärimmäisen hyvä sijainti ja puuttuvat ikkunalistat...)

Seepia-asetukset tosiaan tekee tosta punaisimmasta kohdasta aika... tulisen näköisen. :D

Tässä vielä videopätkä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti